Ota yhteyttä     OMAKOTITALO  LOHJA, KASKITIE 13JÄRVINÄKYMÄLLÄ Oh, k, 3mh, khh, sauna, pesuh/wc, wc, vh; lämmin varasto
127.0M2
298 000 €
RAKENNUSVUOSI 2011

Lohja Jönsböle OKT 127/178 m2 + yläkerran rak.oikeus n. 130 m2 (oh,k,3mh,khh,sauna,pesuh/wc,wc,vh + lämmin 16 m2 varasto + lasitettu terassi + autokatos) Lohjanjärvinäkymä! Tässä on huolellisesti rakennettu, tarkasti hoidettu ja äärimmäisen siististi asuttu ihana EKOTALO, jonka ikkunoista on huikeat maisemat. Lohjanjärvi sijaitsee ja näkyy aivan kaupungin puistokaistaleen takana. Täällä voit seurata vuodenaikojen vaihteluja vaikka ruokapöydän äärestä. Kovapohjaiseen rantaan on kesähelteellä helppo piipahtaa uimaan! Talo on rakennettu pitkästä tavarasta itselle. Tätä taloa on ollut rakentamassa vain todelliset ammattilaiset, siitä todisteena on omistajien dokumentoima kuvakirja. Vastaavaa tässä kiinteistönvälittäjän työssä harvoin näkee! Olohuoneen mahtava kaari-ikkunaseinä, Takkacenterin varaava takka sekä Mitsubishin ilmalämpöpumppu, keittiön Puustellin kaapistot, päämakuuhuoneen pukeutumishuone, Puuteos Nurmen sauna Iki-kiukaineen, lasitettu tilava terassi ilta-auringon suuntaan sekä taitavan viherpeukalon (=isännän) muokkaama ihana piha muodostavat tästä talosta miellyttävän kodin asua ja omistaa. Ja mikäli tarvitset enemmän asuintiloja, talon yläkertaan voit rakentaa jopa 130 m2 huonetiloja lisää. Enerventin ilmanvaihtokone on mitoitettu niin isoksi, että tarvittaessa teho riittää myös ylös. Sovi esittely p. 050 4000 264 / Päivi Tuliniemi, paivi@tuliniemi.fi

Katso kaikki kuvat

  Lisätietoa kohteesta:  

Asuinpinta-ala: 127.0 m²
Kokonaispinta-ala: 178.00 m²

Velaton hinta: 298 000 €
Myyntihinta: 298 000 €
Lisätietoja maksuista: Sähkön kokonaiskulutus n. 16.000 kWh/vuosi. Vesi kulutuksen mukaan. Roskistyhjennys n. 7 €/tyhjennys. Vakuutus, nuohous. Sähkön- ja vedenkulutus riippuu asukkaiden asumis- ja kulutustottumuksista ja vaikuttaa suoraan asumiskustannuksiin.

vapautuu: sopimuksen mukaan

muut tilat: Talon yhteydessä suuri lämmin 16 m2 varasto (voi muuttaa asuinhuoneeksi) ja autokatos.

tehdyt remontit: Syksyllä 2016 peltikate myrkytettiin biohajoavalla aineella ettei katolle tule enää vihreätä kasvustoa. Nyttemmin kasvustoa aiheuttavat koivut on kaadettu.

KEITTIÖSSÄ Puustellin kaapistot (harjattu maalattu mänty), Siemensin kodinkoneet: induktioliesi, kiertoilmauuni, mikro, astianpesukone. Jää/pakastinkaappi LG rost (2016/10), liesituuletin Lapetec (oma erill. järj., ei ilmanvaihdossa). Työtasot kiveä ja laminaattia, antrasiittitiskiallas.

OLOHUONEESSA kaari-ikkunainen seinä, Mitsubishi 35 -ilmalämpöpumppu, Takkacenterin varaava takka, lattiassa vaalea tammiparketti. Ovi lasitetulle terassille.

Makuuhuoneita 3 - MAKUUHUONEISSA vaalea tammiparketti.

PESUHUONEESSA 2 suihkua, suihkuseinä, wc-istuin. Seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys.
WC-tilat: WC:ssä peilikaapisto, seinissä kaakeli, lattiassa laatta + lattialämmitys.

Liikenneyhteydet: Bussillakin pääsee.
Palvelut: VIRKKALASSA 3 markettia, apteekki, kirjasto, kioski, erikoisliikkeitä, kampaamoja, ravintoloita, veneliike, Agrimarket ym. TYNNINHARJULLA isoja marketteja ja erikoisliikkeitä.
Koulut: Virkkalassa suomen- ja ruotsinkieliset koulut: Ristin koulu (1-6 lk) ja Järnefeltin koulu (7-9 lk). Virkby skola (1-6 kl), Källhagens skola (7-9 kl) ja Virkby gymnasium.
Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset

Tontin pinta-ala: 1023.00
Lisätietoa tontista: Tontin lunastushinta n. 35.000€.


Katso tarkka esittely etuovi.com sivustolta

  Kohdekuvat: